Livet

Stockholm C

Första stopp; en halvtimme försenade – vilket några stressade människor retar sig på.

Jag tycker det är bra gjort att bara diffa på 30 min – på en sträcka Narvik – Stockholm. Tänk om jag åkt bil från Kiruna; inte hade jag kunnat pricka in på en halvtimme. Dessutom har jag gott om tid att iakttaga folk innan tåget till Linköping – och förvånas (med tanke på hur mkt folk som rör sig) över hur hjälpsamma alla är.

Tänk på att jag går mest omkring på Utsikten, bland hundar och höns – och därför behöver guidning…😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.